Simi Reizen | Ierland
Eerste gesprek

Wij kwamen met Simi Reizen in contact omdat Nicole eerder met ze op vakantie is gegaan. De organisatie was op zoek naar een partij die een impressie film konden maken van verschillende vakanties. De wens voor Ierland was voornamelijk om de combinatie avontuur en gezellig samen zijn goed over te brengen.

De reis

Om de reis goed vast te leggen moest veel apparatuur mee. Zo hadden wij een 4K camera, Go Pro voor actie shots en een drone om de mooiste locaties vast te leggen. Elke dag gingen wij met de groep mee om elke stap te filmen. De hoogste bergen trotseren, slapen in hostels en spannende ravijnen waren dagelijkse kost. Projecten als deze geven ons energie en internationale klussen is voor ons geen probleem. Wij zijn gewend aan lange dagen, lastig klimaat en verre wandelingen.

De montage

De grootste uitdaging was na onze terugkomst. Zo moesten wij van 12 dagen filmmateriaal een film maken van slechts 3 minuten. Om de feeling van de vakantie goed over te brengen hebben we veel geluiden onder de beelden gelaten. Elke avonturier die met ons mee was deed zijn best en zorgde er voor dat het avontuur en de gezelligheid van het beeld afspatten!