Roses & Lilies | A New Beginning
Eerste gesprek

Roses en Lilies was op zoek naar een partij die voor een interessante prijs een toffe video kon neerzetten. Met wat passen en meten hebben we een concept ontwikkeld die creatief en strak er uit ziet maar wel binnen het gewenste budget. 

Het nieuwe begin

Het thema ‘A New Beginning’ moest centraal staan in de video met daarnaast een grote plek voor duurzaamheid. We wilde graag buiten filmen maar door het koude weer was dat helaas niet de hele dag mogelijk (buiten filmen in Februari blijft toch frisjes hier in Nederland…) Een deel hebben we dus besloten binnen te gaan draaien op de prachtige locatie van Bleyenberg. 4 Locaties op 1 dag, strak programma maar prachtige plekjes voor de mooiste plaatjes.

Realisatie

Met ons shotlist, draaiboek en script op zak begonnen we met de draaidag. we hadden een sterk team en met goede samenwerking hebben we het idee weten te realiseren. Omdat ‘daglicht’ heel centraal stond in onze video en het Nederlandse weer wat onvoorspelbaar is soms hadden we een gaffer aanwezig die zorgde dat altijd het juiste licht scheen op onze modellen. Na de hectische maar inspirerende draaidag hebben we er een korte introductie video van gemaakt en met wat magie van onze colorgrader was de film helemaal af!

Specs

Format: 4K
Camera: Sony FX6
Lenzen: Samyang 50, Samyang 85mm

Client: Roses & Lilies
Production: Berg Films
Director: Nicole van den Berg
Director of Photography: Sjoerd Versluis
Gaffer: Bram Aarts
Best Boy: Mirko van der Wouw
Make-up Artist:
Sayrona Webb
Editor: Nicole van den Berg
Colorist: Bruno Ramos
Location: Bleyenberg, Den Haag & Kijkduin