Intercodam
Intercodam | Raak geïnspireerd (TVC)
Eerste gesprek

Toen wij het telefoontje kregen van Intercodam of wij een commercials voor hun konden draaien ging onze hart stiekem wel iets harder kloppen. Commercials zijn namelijk super tof om te draaien! Bij een project van deze schaal is voorbereiding de key en is het belangrijk om goed te communiseren met elkaar.

Customer journey

Intercodam had als grote wens de gastvrijheid van hun werknemers in beeld te brengen en daarbij ook nadruk te leggen op de mooiste tegels en badmeubels. Wij hebben toen besloten om de film een “customer journey” te maken. We wilde het gevoel overbrengen hoe het is om een eigen badkamer te kunnen uitkiezen en daarbij laten zien dat Intercodam de perfecte partner daarvoor is.

Realisatie

Maar met alleen een idee zijn we er niet. Berg Films is aan de slag gegaan, we hebben een script ontwikkeld en daarbij een storyboard waarin alle shots beschreven stonden. Berg Films verzorgd alle voorbereidingen, wij verzamelen de crew en apparatuur maar desgewenst kan de klant ook zelf dingen regelen, zoals in dit geval de acteurs. Tijdens het filmen kon de winkel gewoon open blijven, dit was ideaal aangezien de verkopen gewoon door moesten gaan.

Specs

Format: 1080P commercial voor TV (TVC)
Camera: Black Magic Ursa Mini Pro 4.6K G2
Lenzen: Samyang 16mm, 24mm, 35mm, 50mm, 85mm,

Client: Intercodam
Production: Berg Films
Director: Nicole van den Berg
Director of Photography: Sjoerd Versluis
1st Assistant Camera: Kevin Schenk
Gaffer: Maxime Pottuit, DDB Lighting
Make-up Artist: Machella van den Eerenbeemt
Editor: Nicole van den Berg
Voice Over: Tamara Markus
Colorist: Bruno Ramos
Composer: Borrtex
BTS: Robin Hiert