Air France/KLM | Uitleg- & Animatiefilm
Wereldwijd

Air France/KLM was op zoek naar een partij die een 3-tal animatiefilms kon maken met uitleg over de nieuwe app. Deze app zou wereldwijd gebruikt gaan worden door alle werknemers van Air France/KLM. Het was dus belangrijk dat alles stap voor stap duidelijk uitgelegd zou worden in begrijpbaar engels voor iedereen.

Ontwikkeling

Aan de hand van de geleverde huisstijlen hebben wij eerst een 3-tal poppetjes ontwikkeld die er voor moest zorgen dat iedereen zich betrokken voelde bij de app. Daarna zijn we aan de slag gegaan met een storyboard en na goedkeuring is onze animator aan de slag gegaan. De voice-over artiest heeft vervolgens alle teksten opgenomen. Als finish in touch hebben we een passend muziekje erbij gezocht en audio nabewerking gedaan waardoor nu bijvoorbeeld de vliegtuigen ook werkelijk geluid maken als ze voorbij vliegen.

Ook een animatiefilm?

Wil jij net als Air France/KLM ook een animatiefilm om je product uit te leggen? Neem van nu vrijblijvend contact op via hello@bergfilms.nl voor meer informatie.

Storyboard ontwikkeling van de 2e animatiefilm. Vanwege intern gebruik mogen wij helaas de 2 andere films niet online zetten.